Dit zijn de winnaars van de Zoover Awards voor accommodaties 2017

De winnaars van de beste accommodaties en beste regionale accommodaties van 2017 zijn woensdagavond bekend gemaakt tijdens de Zoover Awards in de Jaarbeurs in Utrecht. Iets meer dan 28.000 accommodatiehouders hebben gestreden om jouw stem. Nieuw dit jaar zijn de Awards voor de beste regionale accommodaties. Benieuwd naar de winnaars? Lees snel verder!

De grote winnaar

Deze felbegeerde publieksprijs is een erkenning van jullie, de vakantiegangers die in 2017 een review hebben achtergelaten op Zoover.nl. Vorig jaar zijn er in totaal 255.768 (!) reviews geschreven, en daarmee hebben jullie de favoriete accommodaties aan een Zoover Award geholpen. En hebben jullie natuurlijk andere vakantiegangers geholpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers over 2017 worden beloond met een Gouden Zoover Award. Tijdens de uitreiking op de Vakantiebeurs zijn in acht categorieën winnaars gekozen. Van hotel tot B&B en van camping tot appartement. Bed & Breakfast Seppenstijn in het Drentse Ruinerwold is dé grote winnaar van de avond. Het luxe en gastvrije Seppenstijn neemt zowel een Gouden Zoover Award als een Zoover Award Regiowinnaar mee naar huis. De reviewers zijn het unaniem eens en vinden deze B&B geweldig. ‘Walt en Stijn weten tot in de puntjes hoe het is om gasten in de watten te leggen en ze ook de vrijheid te geven om eigen keuzes te maken. Alles is aanwezig en compleet, niets hoeft. Rust. Stilte. In 1 woord Thuis!’, schrijft reviewer Ilona.

 

Nieuw: Zoover Award voor beste regionale accommodatie

Dit jaar is er een nieuwe Award uitgereikt: de Zoover Award Regiowinnaar. In de twaalf provincies en de Waddeneilanden hebben de best scorende accommodaties een Zoover Award Regiowinnaar ontvangen. Er is bij de regio’s onderscheid gemaakt in kleine en grote accommodaties. Met zoveel winnaars viel er dus heel wat te vieren tijdens de uitreiking!

Gouden en Oranje Zoover Awards

Kreeg jouw favoriete vakantieadres geen Gouden Zoover Award? Misschien is deze wel beloond met een Oranje Award. Alle accommodaties die een 9 of hoger scoren ontvingen een Gouden Zoover Award. De winnende accommodaties met een gemiddeld cijfer tussen 8 en 8,9 hebben tijdens de feestelijke uitreiking een Oranje Zoover Award in ontvangst genomen. Zie hieronder alle nummers één.

Wij feliciteren alle winnaars van de Zoover Awards!

Heb jij vakantie gevierd bij een van de winnaars van de Zoover Awards? Laat het ons weten in de comment. En vergeet niet een review achter te laten!  

Het bericht Dit zijn de winnaars van de Zoover Awards voor accommodaties 2017 verscheen eerst op Zoover.

Source: Zoover – Dit zijn de winnaars van de Zoover Awards voor accommodaties 2017

Geef een reactie

Banier FlixBus 180x150