Help jouw favoriete hotel in Griekenland aan een Zoover Award

De strijd om een Gouden of Oranje Zoover Award is in volle gang! Januari 2018 worden de winnaars van deze felbegeerde publieksprijs bekend gemaakt. Benieuwd naar de tussenstand in Griekenland? Check de lijst hieronder. Staat jouw favoriete hotel er tussen?

Elke accommodatie op Zoover maakt kans op een Zoover Award. Jij als vakantieganger kunt daarbij helpen! Hoe? Dat lees je hier!

Nog geen beoordeling voor jouw vakantieadres achtergelaten? Doe dat dan nu hier en maak gelijk kans op een gave prijs!

Top 5 hotels Griekenland voor een Zoover Award

Benieuwd naar de huidige tussenstand van hotels op Griekenland? Hieronder zie je stand van dinsdag 10 oktober met de top 5 vijf hotels die kans maken op een Zoover Award. Voor deze felbegeerde Award moet een accommodatie uiteindelijk minimaal 50 reviews hebben gehad in 2017 en minimaal een 9 als gemiddeld review cijfer.

5. Hotel Apollonia Beach Resort & Spa – 9.5

Fenomenaal! Dat vat een verblijf in Hotel Appolonia Beach Resort & Spa op Kreta kort samen. De Nederlandse vakantiegangers zijn erg enthousiast over dit hotel. De fijne zwembaden, privé strand, leuke animatie en het heerlijke eten en drinken zorgen voor een topvakantie.


4. Hotel Rhodos Horizon Resort – 9.6

Volgens de reviewers hoef je Hotel Rhodos Horizon Resort eigenlijk niet te verlaten. Het eten is er geweldig, de kamers zijn luxe en schoon, er zijn meerdere zwembaden, een gym, vriendelijk personeel en er hangt een fijne sfeer. Ook voor zee en strand hoef je niet ver te lopen, het privé strandje ligt aan de andere kant van de weg! Wil je toch wat meer zien van Rhodos? Rhodos-stad ligt op loopafstand.

3. Hotel Mitsis Rodos Village – 9.7

Prachtige accommodatie met heel verzorgde kamers. Zeer proper en goed onderhouden hotel met heel lekkere keuken!!!’, schrijft reviewer Van Dermal enthousiast over Hotel Mitsis Rodos Village. Het hotel krijgt van deze vakantieganger dan ook alleen maar 10-en. Ook de andere vakantiegangers zijn positief en zorgen met gemiddeld een 9,7 voor een plek in de top 3 van deze tussenstand.

2. Hotel Mitsis Faliraki Beach – 9.8

Nog zo’n populair hotel op Rhodos: Hotel Mitsis Faliraki Beach. Reviewers loven vooral de ideale ligging aan het strand, de heerlijke restaurants, het smullen bij de snackbar, de fijne zwembaden, vriendelijke personeel en toffe miniclub.

1. Hotel Serita Beach – 9.9

Hotel Serita Beach op Kreta prijkt bovenaan deze tussenstand van het beste hotel in Griekenland. Het hotel in Anissaris, bij Chersonissos, krijgt gemiddeld bijna een 10 als we kijken naar de reviews van het afgelopen jaar. Spannend, is deze accommodatie nog in te halen in de eindsprint naar de Zoover Awards?

Ben jij hier onlangs op vakantie geweest of ergens anders? Laat dan nu een review achter en wie weet maakt jouw vakantieadres ook kans op een Award.

Het bericht Help jouw favoriete hotel in Griekenland aan een Zoover Award verscheen eerst op Zoover.

Source: Zoover – Help jouw favoriete hotel in Griekenland aan een Zoover Award

Geef een reactie

Banier FlixBus 180x150