Top-accommodaties in Europa’s beste vakantieland: Oostenrijk

Het allerbeste Europese vakantieland van 2017 is volgens jullie: Oostenrijk! Met een gemiddelde score van 8,39 heeft dit vakantieland de award Beste Vakantieland 2017 in de wacht gesleept. Om je vakantieplannen nog wat concreter te maken, hebben we de allerbeste accommodaties voor je op een rij gezet. Check snel het lijstje!

Camping Alpencamping Nenzing

Camping Alpencamping Nenzing

7. Camping Alpencamping Nenzing (8,6)

Als je dit ziet wil je toch direct boeken? Fred deelt zijn mening in deze review: ‘Een zeer verzorgde camping met een prachtig zwembad, zeer goede en schone sanitaire voorzieningen en een erg leuk en goed verzorgd restaurant. Wij hebben er nog weinig gebruik van gemaakt, maar de camping biedt ook zeer goede Wellness faciliteiten aan.’

6. Vakantiepark MONDI-HOLIDAY Ferienclub Grundlsee (9)

Een luxueus ontbijtbuffet klinkt ons als muziek in de oren. Veel gasten zijn vaker in het vakantiepark geweest of willen graag nog een keer terugkomen. Mooie schone grote kamers maken de reviews compleet.

Camping 50plus Campingpark Fisching

Camping 50plus Campingpark Fisching

5. Camping 50plus Campingpark Fisching (9,2)

Wat een prachtige groene omgeving! Deze camping krijgt lovende woorden van de bezoekers en we geloven ze direct als we deze plaatjes zien. Zou een 50+ camping wat voor jou zijn? Wij zijn benieuwd!

Hotel Mair's Landgasthof

Hotel Mair’s Landgasthof

4. Hotel Mair’s Landgasthof (9,4)

Als er over je accommodatie wordt gezegd dat de gast geen minpunten kan bedenken, dan weet je dat het goed zit. Kars geeft aan: ‘Super gastvrij, lekker eten, rustig slapen, schonen kamers en prima ontbijt!’

Appartement Eckenhof

Appartement Eckenhof

3. Appartement Eckenhof (9,6)

Voor ieder wat wils! ‘Veel mogelijkheden voor iedereen in de buurt. Van speelgelegenheid voor kinderen, shoppen voor moeders en wandelen en toeren voor grootouders.’ Verder lezen we in de reviews dat er een warm onthaal was en de kamers en super uitzien. Eckenhof heeft dus niet voor niets een Gouden Zoover Award gewonnen.

 

Gasthof Arriach ***

Gasthof Arriach ***

2. Gasthof Arriach (9,7)

Het eerste wat we zien is een rijtje tienen! Gasten zijn hartstikke positief over de accommodatie zelf, de omgeving met mooie wandelroutes en de gastvrijheid van Peter en Piet. René & Annemarie: ‘Rustig gelegen gasthof,schoon, mooie kamers met heerlijke boxsprings en goede sanitaire voorzieningen. Lieve uitbaters, waarbij de gasten op de 1e plaats komen. En “At last but least”, een zéér goede keuken.’

Aparthotel Windau Lodge

Aparthotel Windau Lodge

1. Aparthotel Windau Lodge (9,7)

Deze hashtag zegt genoeg van een van de gasten: #beterwordthetniet. Verder zegt hij: ‘Heerlijk restaurant en fijne wellness met zwembad! Skibus stopt voor de deur!’ En zeg nou zelf, dit zwembad ziet er toch fantastisch uit? Absoluut een welverdiende Gouden Zoover Award!

Ben jij van plan naar Oostenrijk te gaan? We zien je review graag tegemoet! Zo kun je andere vakantiegangers helpen bij het boeken van de perfecte vakantie. 

Het bericht Top-accommodaties in Europa’s beste vakantieland: Oostenrijk verscheen eerst op Zoover.

Source: Zoover – Top-accommodaties in Europa’s beste vakantieland: Oostenrijk

Geef een reactie

Banier FlixBus 180x150