Wil jij voordelig naar de vakantiebeurs? Bestel hier je kaartjes met korting!

Wil je nu eindelijk eens werk gaan maken van je reis bucketlist? Zet de eerste stap met een bezoek aan de enige echte Vakantiebeurs! In samenwerking met de Vakantiebeurs mogen wij een leuke korting op het toegangskaartje geven. Dat scheelt weer op je vakantiebudget! Welke bestemming heb jij op het oog?

Laat je inspireren op de Vakantiebeurs

Het kiezen van die geweldige vakantiebestemming begint natuurlijk met inspiratie. Heb je je zinnen gezet op het zonnige Kaapverdië, wil je carnaval vieren in de Cariben of liever ongerepte stukjes van Bali ontdekken? De honderden reisspecialisten beantwoorden direct al jouw vragen! Vul je tas met reisbrochures, laat je ogen over de schitterende foto’s glijden en praat met locals die je voorzien van unieke tips. Helemaal enthousiast geworden? Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de knoop doorhakken.

Neem alvast een voorproefje

Op de vakantiebeurs kun je niet alleen terecht voor al je reisinformatie: het biedt ook de ultieme vakantiebeleving! De vele activiteiten zorgen ervoor dat je je al bijna op je favoriete vakantiebestemming waant. Laat je heupen wiegen bij een traditionele dans of proef heerlijke lokale gerechten. Dat smaakt naar meer! Een actieve vakantie op het oog? Check je conditie tijdens het beklimmen van een avontuurlijke rotswand. Je vakantie komt zo wel heel dichtbij. Als dat geen voorpret is!

Deel jouw ervaringen!

De vakantiebeurs vindt plaats van 10 tot en met 14 januari 2018. Natuurlijk is Zoover ook alle dagen aanwezig en zoals altijd zijn we erg benieuwd naar jullie vakantietips. Kom gezellig langs op ons Mediterraans terras en deel jouw vakantie-ervaringen! Ben jij klaar om de stap naar je volgende vakantie te zetten? Klik hier om direct de kaartjes aan te schaffen. We hebben de actiecode al voor je ingevuld. Zien we je daar?

Over welke bestemming zou jij wat meer te weten willen komen op de Vakantiebeurs?

Het bericht Wil jij voordelig naar de vakantiebeurs? Bestel hier je kaartjes met korting! verscheen eerst op Zoover.

Source: Zoover – Wil jij voordelig naar de vakantiebeurs? Bestel hier je kaartjes met korting!

Geef een reactie

Banier FlixBus 180x150