Zoover Award voor Beste Wintersportgebied uitgereikt

Het Oostenrijkse St. Anton – St. Christoph – Stuben is het favoriete wintersportgebied van de Zoover reviewers. Het gebied ontvangt daarvoor de felbegeerde Zoover Award voor Beste Wintersportgebied.

Het Oostenrijks Toeristenburo neemt de Award in ontvangst

De Award is uitgereikt op basis van beoordelingen van wintersporters voor bestemmingen in de gebieden. Daarbij is gekeken naar reviews van november 2016 tot en met april 2017 en naar de algemene waardering, het uitgaansleven, de cultuur en de omgeving van die bestemmingen. In totaal zijn er duizenden reviews op Zoover.nl meegenomen in de berekening.

Het is pas de tweede keer dat deze Award wordt uitgereikt. Vorig jaar ontving Kirchberg de Award. Scroll voor de complete top 10 van wintersportgebieden naar beneden.

Win een wintersport naar het gebied

Het skigebied St. Anton – St. Christoph – Stuben is natuurlijk hartstikke blij met het winnen van de Zoover Award! En daarom maak je t/m zondag 19 november kans op een 4-daagse wintersport voor twee naar het gebied inclusief skipas en verblijf. Let op: vervoer naar Oostenrijk moet je zelf regelen.

Hoe maak je kans? Laat een Zoover review achter. Bijvoorbeeld over je favoriete wintersportgebied, verblijf op wintersport of tijdens de zomervakantie, je laatste stedentrip of dagje uit. Het kan allemaal!

Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing

Zoover reviews

Deze Award ontvangt het gebied dankzij de lovende Zoover reviews. Sophie is één van de fans van het wintersportgebied. Zij schrijft in haar review: “Voor de tweede keer met onze vrienden weer in Sankt Anton geweest. Het is het beste skigebied van Oostenrijk.

Het is sneeuwzeker, groot en het heeft gezellige pistehutjes waar je gezellig met elkaar kunt eten en wat drinken. Het dorp heeft alles als je van gezelligheid houdt. Voor elk wat wils en voor jong en oud. We komen hier graag.”

Bekijk hieronder een paar foto’s van Zoover reviewers in het gebied.

Top 10 beste wintersportgebieden

Naast het beste wintersportgebied volgt er dit jaar natuurlijk ook weer een complete top 10. Hieronder bekijk je de beste wintersportgebieden op basis van de Zoover reviews + het gemiddelde cijfer.

1. St. Anton – St. Christoph – Stuben > 8,9
2.
Serfaus-Fiss-Ladis > 8,8
3.
Portes du Soleil > 8,7
4.
Europa Sportregion > 8,3
5.
Zillertal 3000 > 8,2
6.
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn  > 8,2
7.
Kitzbühel & Kirchberg > 8,2
8.
Zillertal Arena > 8,2
9.
Nauders > 8,1
10.
Skiwelt Wilder Kaiser/Brixental > 8

Het bericht Zoover Award voor Beste Wintersportgebied uitgereikt verscheen eerst op Zoover.

Source: Zoover – Zoover Award voor Beste Wintersportgebied uitgereikt

Geef een reactie

Banier FlixBus 180x150