In de praktijk wordt op internet één en dezelfde hotelkamer vaak aangeboden door verschillende aanbieders tegen sterk uiteenlopende tarieven. Ook zijn er online aanbieders die extra kosten in rekening brengen, zoals reserveringskosten, boekingskosten en éénpersoonstoeslagen. Hierdoor zijn de prijsverschillen nog groter. Tijd dus om te zorgen voor overzicht en helderheid in dit oerwoud.

LookingforBooking toont per hotel de verschillende aanbieders en vermeldt daarbij de prijzen, inclusief alle toeslagen, voor de door u opgegeven datum. U ziet dus in één oogopslag de beschikbaarheid en de uiteenlopende tarieven voor het hotel van uw keuze. Hierdoor kunt u zelf bepalen bij welke aanbieder u de reservering maakt. Vanuit de vergelijking kunt u namelijk direct doorklikken naar de verschillende aanbieders om tot reservering over te gaan.

De zoek- en vergelijkingsmogelijkheden voor hotels op LookingforBooking zijn het meest compleet. Alle kenmerken die vandaag de dag op een hotel van toepassing kunnen zijn, kunt u op deze site vergelijken. Van draadloos internet tot spa- en wellness faciliteiten en van eigen parkeergelegenheid bij het hotel tot ligging in een bosrijke omgeving.

Naast het bekende sterrensysteem, kunt u hotels ook selecteren op waarderingscijfers van gasten die het hotel reeds hebben bezocht. De reviews zijn uitgesplitst in doelgroepen. Zakelijke reizigers hebben immers andere behoeften dan toeristische gasten. Ook ziet u of een gast het hotel nogmaals wenst te bezoeken.

Kortom, via LookingforBooking kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw hotelovernachtingen.

Comments are closed.