We proberen deze site steeds meer te vullen met reisinfo en links naar interessante sites. Heeft u informatie over een land, een link of informatieve foto’s van een land met eventueel een interessante beschrijving en wilt u die met ons delen? Stuur ons even een mailtje en we gaan ermee aan de slag.

Je kunt ons bereiken (Links, suggesties, enz.) via de contactpagina of via het algemene mail-adres welke ook vermeld staat op de contactpagina.

Wie zitten er eigenlijk achter reizensite.nl?

Deze website is een gratis informatiebron/bibliotheek voor reizen en bestemmingen. De doelstelling van deze website is het samenbrengen van zo veel mogelijk links naar reis-, verblijfs- en recreatie- informatie in en over alle landen ter wereld.
Het idee voor het ontwikkelen van deze website is ontstaan doordat we tijdens onze reizen niet echt veel individueel aan konden vangen zonder boekjes en de ter plaatse zijnde vertegenwoordigers van de reisorganisatie. Maar, stel dat je nu zelf wat wilt ondernemen en dat je individueel op pad wilt?

Waar haal je je informatie dan vandaan?

Even voorstellen:

Het initiatief:
Mijn naam is Lilian en ik woon in Amersfoort samen met mijn vriend Richard. Ik houd van reizen en reisverslagen lezen is dan ook een leerrijke informatiebron voor me. Ik ben al in veel landen geweest, zoals China, Hong Kong, Brazilie, enzovoorts… Het is voor mij de uitdaging om zo veel mogelijk (juiste en duidelijke) informatie te verzamelen zodat ik dat op deze website kan plaatsen.

De Techneut:
Mijn naam is Richard en ik woon in Amersfoort. Ik houd van reizen, rondkijken op de speciale en mooie plekken ter wereld. Ik ben al in veel landen geweest, zoals Egypte, IJsland, Singapore enzovoorts. In het dagelijks leven werk ik als systeembeheerder en doe ik voor mijn hobby veel met web-pagina’s. Dit is een leuke uitdaging!